Haberler

Gelecek stratejilerimizi tartıştık

26 Kasım 2018

Türkiye’deki üniversiteler arasında bir ilke imza atarak başlattığımız ve geleneksel hale getirdiğimiz “Uzgörü Çalıştayları”nın beşincisini Kartepe’de düzenledik. “Uzgörü Çalıştayı”na katılan 300 kişilik akademik ve idari çalışanımız, ortaya koydukları fikirlerle Üniversitemizin öğrenci memnuniyeti stratejilerine yönelik alınacak kararlara ışık tutacak.

Kartepe’de 24 - 25 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen “Uzgörü Çalıştayı”, Üniversitemizde görev yapan öğretim üyeleri ve idari personelin katılımıyla tamamlandı. “Öğrenci Dostu Üniversite” üst başlığıyla gerçekleştirilen Uzgörü Çalıştayı’nda 300 kişilik İstanbul Okan Üniversitesi çalışanı, gruplar halinde katıldıkları masa toplantılarında üniversitenin öğrenci memnuniyeti stratejilerine yönelik beyin fırtınası yaptı.

“Türkiye’deki üniversiteler arasında bir ilk”
Çalıştayın açılışında bir konuşma yapan Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, projenin Türkiye’deki üniversiteler arasında bir ilk olduğunu belirterek, “Burada takım çalışmasının en iyi örneklerinden birisini ortaya koyuyoruz. Üniversitemizin geleceği açısından çok önemli bir çalışma olduğunu ve üniversitemizi daha da ileriye götüreceğini düşünüyorum” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Koçak da “Üniversitemizi geleceğe daha sağlam adımlarla taşımak adına bu çalıştayı geleneksel hale getirdik. Biz öğrencimize değer veren bir üniversiteyiz. Bunun en büyük kanıtlarından biri de burslarımız. Öğrencilerimizin yüzde 92’si burslarımızdan yararlanıyor” diye konuştu.

Uzgörü Çalıştayı’nda İstanbul Okan Üniversitesi çalışanları tarafından ortaya konulan öneriler bir rapor haline getirilerek üniversite yönetimine sunulacak. Yönetim, önerileri gelecek stratejilerine yönelik alınacak kararlarda yol göstermesi için değerlendirecek.

Galeri