Haberler

Büyük Buluşma'ya 1000 aday katıldı

09 Ağustos 2018

Üniversitemizin düzenlediği “Büyük Buluşma”da yaklaşık 1000 aday öğrenci, tercihin usta isimleri ile buluştu. Tercih yapma imkanı yakaladı.

Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, Rektörümüz Prof. Dr. Şule Kut, Aday İlişkileri Müdürümüz Servet Gülsün Şirin ve akademisyenler, 8 Ağustos 2018 Çarşamba günü Tuzla Kampüsü’nde gerçekleştirilen “Büyük Buluşma” etkinliğinde üniversite adaylarıyla bir araya geldi. İstanbul Okan Üniversitesi’nin dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri öğrencilerin ve velilerin sorularını yanıtladı. Öğrenci ve veliler, çift anadal imkanları, yurtdışı eğitim olanakları, 2. yabancı dil eğitimi, Okan International Miami’de hazırlık okuma imkan, sağlık yatırımları, kampüs ve yurt olanakları ile burs imkanları hakkındaki sorulara yanıt buldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Şule Kut üniversitenin güçlü akademisyen kadrosunun eğitimdeki önemine değindi. İstanbul Okan Üniversitesi’ni tercih edecek olan adayların, İngilizcenin yanında Çince, Rusça ve Arapça dillerinden birisini ikinci dil olarak öğrenme imkanına sahip olduğunu belirten Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, “İş yaşamına en yakın üniversite olan Okan Üniversitesi üniversite-sanayi işbirliğine çok önem veriyor. Yüzlerce şirketle anlaşmamız var. Bu sayede öğrencilerimiz okurken staj görüyor ve mezuniyet sonrasında kolayca iş buluyor” diye konuştu.

Adaylar açılış konuşmalarının ardından tercih ustaları Servet Gülsün Şirin, Salim Ünsal, Cihan Yeşilyurt ve Onur Soğuk ile tercih yapma imkanı yakaladı.

Galeri