Türkiye Sosyal İnovasyon Ekosistemi Haritası’nda Üniversitemiz de yer aldı

17 Nisan 2018

İmece ile Ashoka Türkiye iş birliğinde hazırlanan Türkiye Sosyal İnovasyon Ekosistemi Haritası 2018 yayınlandı. Harita toplamda 132 kurum ve kuruluş yer alıyor. Haritada yer alan 9 üniversite arasında Üniversitemiz de var. Sosyal Girişimcilik Merkezimiz, bu kategoride yer alan tek araştırma merkezi olma özelliğini taşıyor.

Sosyal girişimcilik alanında 35 yıldır faaliyetlerini sürdüren Ashoka Türkiye ve sosyal inovasyon platformu imece’nin birlikte hazırladığı Türkiye Sosyal İnovasyon Ekosistemi Haritası, Türkiye’de sosyal girişimcilik alanında faaliyetlerini sürdüren birçok kurumun bir arada görülebildiği bir veri niteliğinde. Bu ekosistem haritası, sosyal inovasyon alanında faaliyet gösteren kurumların hem birbirlerinden haberdar olması hem de olası işbirlikleri geliştirmeleri hedefiyle bu kurumların görünürlüğünü arttırmak amacıyla hazırlandı.

Haritaya ulaşmak için tıklayınız.