“Okan Üniversitesi 2017 Spor Ödülleri” sahiplerini buldu

04 Nisan 2018

“Okan Üniversitesi 2017 Spor Ödülleri” sahiplerini buldu

Öğrencilerimizin oylarıyla belirlenen “Okan Üniversitesi 2017 Spor Ödülleri”, 3 Nisan 2018 Salı günü Bekir Okan Konferans Salonumuzda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende Yılın Teknik Adamı, Yılın Sporcusu, Yılın Futbolcusu, Yılın Spor Programı, Yılın Spor Gazetesi, Yılın Spor Yorumcusu başta olmak üzere birçok ödül dağıtıldı.

Organizasyon koordinatörlüğünü Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Lale Orta’nın üstlendiği törende Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, Türk sporunun gelişmesine katkıda bulunan isimleri ödüllendirdikleri için mutlu olduklarını belirtti ve ödüle layık görülen herkesi kutladı.

Bekir Okan Özel Ödülü’nü alan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz “Rakibe saygı duyarsanız kendinize saygı duyarsınız. Sporda bölüştürücülüğe karşıyız. Kulüpler ve federasyon olarak bununla savaşıyoruz. Dostluk içinde, samimiyet ve şeffaflık içinde bir Türk futbolu ve sporu diliyorum” diye konuştu.

Yılın Teknik Adamı ödülünün sahibi olan Beşiktaş Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol ”Geçen yıl da bu ödüle layık görülmüştüm ama almaya gelemedim. Beşiktaş’a geldiğimden beri bu tip ödül törenlerine katılamadım. Bu katıldığım ilk tören oldu. Başlangıç oldu. Bundan sonra da ödüllerimi almaya mecbur gideceğim. Tüm teknik direktörler bu ödüle layıktır. Tabandan tavana kadar herkesin Türk futboluna katkısı var. Önemli olan uluslararası alanda başarı göstermektir. Hepimizin amacı bu” dedi.

Yılın Yöneticisi seçilen Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk teşekkür konuşmasında “45 yıllık spor yaşamımın en anlamlı ödülü bu. Tüm Okan Üniversitesi öğrencilerine teşekkür ediyorum” dedi.

“Okan Üniversitesi 2017 Spor Ödülleri”nin sahipleri

RAŞİT ATEŞ – SABAH & TAKVİM & FOTOMAÇ

YILIN OKAN’LI SPORCUSU ÖZEL ÖDÜLÜ
DÜŞSEL GERÇELMAN – ÜNİVERSİTELERARASI OKÇULUK TÜRKİYE ŞAMPİYONU