Haberler

“Büyük Buluşma”da adaylara Üniversitemizi anlattık

20 Temmuz 2017

Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, Rektörümüz Prof. Dr. Şule Kut, Aday İlişkileri Müdürümüz Servet Gülsün Şirin ve akademisyenlerimiz, 19 Temmuz 2017 Çarşamba günü Tuzla Kampüsümüzde gerçekleştirilen “Büyük Buluşma” etkinliğinde üniversite adaylarıyla bir araya geldi. Dekanlarımız, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürlerimiz öğrencilerin ve velilerin sorularını yanıtladı. Öğrenci ve veliler, çift anadal imkanları, yurtdışı eğitim olanaklarımız, 2. yabancı dil eğitimimiz, Okan International Miami, sağlık yatırımlarımız, kampüs ve yurt olanaklarımız ile burs imkanlarımız hakkındaki sorulara yanıt buldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Şule Kut güçlü akademisyen kadromuzun eğitimdeki önemine değindi. Okan Üniversitesi’ni tercih edecek olan adayların, İngilizcenin yanında Çince, Rusça ve Arapça dillerinden birisini ikinci dil olarak öğrenme imkanına sahip olduğunu belirten Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, “İş yaşamına en yakın üniversite olan Okan Üniversitesi üniversite-sanayi işbirliğine çok önem veriyor. Yüzlerce şirketle anlaşmamız var. Bu sayede öğrencilerimiz okurken staj görüyor ve mezuniyet sonrasında kolayca iş buluyor” diye konuştu.

Adaylar ayrıca tercih ustaları Aday İlişkileri Müdürümüz Servet Gülsün Şirin, Salim Ünsal, Cihan Yeşilyurt ve Onur Soğuk ile tercih yapma imkanı yakaladı.

Galeri