Moda Tasarımı Bölümü defilemizde mezuniyet başarı ödülü Dilek Hanif’ten

02 Haziran 2017

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerimizin mezuniyet defilesi 31 Mayıs 2017 tarihinde Beşiktaş Deniz Müzesi’nde yapıldı. Öğrencilerimiz diploma projesi tasarımlarını “Hız” teması altında oluşturdu.

“Mütevazı günlük şık ve kabul edilebilir lüks” kavramlarını temel alan tasarımların hayata geçirildiği defilede, hızlı ve kolay tüketilebilir ürünler yerine daha insan odaklı, zamandan bağımsız, hayatı kolaylaştıran koleksiyonlar sektöre tanıtıldı.

Moda sektörünün duayenlerinden koreograf ve Öğretim Üyemiz Başak Gürsoy’un organizatörlüğünde gerçekleştirilen defile sonrasında öğrencimiz Seda Duygu Korucu, mezuniyet başarı plaketini ünlü tasarımcı Dilek Hanif’in elinden aldı. Korucu, Dilek Hanif Moda Evi’nde stajyer olarak iş hayatına başlangıç yapacak.