İYBF öğrencilerimizin ödülleri

22 Mayıs 2017

İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültemizin (İYBF) Ekonomi ve Finans Bölümü öğrencileri İş Yatırım Trademaster Yatırım Ligi Simülasyon Yarışması’nda tüm üniversitelerden katılan 144 takım arasında 3’ncülük, 4’üncülük, 7’ncilik ve 14’üncülük aldı. Okan Üniversitesi yarışmada, ilk 20’ye en çok takım sokan üniversite oldu.

HASMUN2017 Konferansı’ndan Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencilerimizden oluşan Okan Model Birleşmiş Milletler Topluluğu da ödülle döndü. Öğrencilerimiz En İyi Delege Ödülü’nün sahibi oldu.

Her iki yarışmada da ödül alan öğrencilerimiz 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü Rektörümüz Prof. Dr. Şule Kut ile bir araya geldi ve teşekkür belgelerini aldı. Prof. Dr. Şule Kut “Büyük başarılarından ötürü öğrencilerimizi, dekanımızı ve hocalarımızı kutluyor, bize verdikleri bu armağan için teşekkür ediyorum” dedi.