Haberler

Türkan-Ömer Okan Camii’nin temel atma töreni gerçekleştirildi

13 Nisan 2017

Üniversite öğrencilerimiz ve çevre halkımız için inşaatına başlanılan Türkan-Ömer Okan Camii’nin temel atma töreni 13 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarında Rektörümüz Prof. Dr. Şule Kut daha önce anne-babası adına lise ve öğrenci yurdu yaptıran Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan’ı tebrik ederek Camii’nin hayırlara vesile olmasını dilediğini belirtti. Prof. Dr. Kut, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya da desteği için teşekkür etti.

Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan “Bugün hayırlı bir projenin temel atma töreni için bir aradayız. Okan Üniversitesi sadece 2 dil bilen öğrenciler yetiştirmiyor. Çevresinin sosyal ve kültürel yaşamına da katkı sağlıyor. Sosyal Girişimcilik Merkezimizin ve Tuzla Belediyesi’nin işbirliğinde pek çok sosyal proje gerçekleştirdik. Şimdi sıra Türkan-Ömer Okan Camii’nde. Hem üniversitemize hem de çevreye hizmet edecek. Üniversitemizin, hastanemizin ve bu camiinin yapımında katkısı olan ve bizim önümüzdeki bürokratik engelleri kısaltan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ederim” diye konuştu.

Tuzla İlçe Müftüsü Aşır Durgun’un konuşmasının ardından açılış konuşmasını yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı “Sayın Bekir Okan üniversite, hastane ve diş hastanesinin ardından Tuzla’ya yaptığı yatırımlarını bu camii ile taçlandırıyor. Tuzla halka adına kendisine teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Galeri