Prof. Dr. Levent Sevgi’nin bir kitabı daha ABD’de basılıyor

03 Şubat 2017

Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Levent Sevgi’nin (Prof. Dr. Gökhan Apaydın ile birlikte hazırladığı) “GUIDED WAVE PROPAGATION AND PARABOLIC EQUATION MODELING” isimli yeni kitabı uluslararası tanınmış yayınevlerinden IEEE PRESS – JOHN WILEY tarafından basılmak üzere kabul edildi.

Bu kitap Prof. Dr. Sevgi’nin 2003 ve 2014 yıllarında IEEE PRESS – JOHN WILEY tarafından basılmış “COMPLEX ELECTROMAGNETIC PROBLEMS AND NUMERICAL SIMULATION APPROACHES ve ELECTROMAGNETIC MODELING AND SIMULATION” isimli kitaplarından sonra İngilizce basılan üçüncü kitabı olacak.

Prof. Dr. Sevgi’nin 6 ay önce ARTECH House (Norwood/MA, USA and London, UK) tarafından kabul edilen “A PRACTICAL GUIDE TO EMC ENGINEERING” isimli kitabı ise Mart 2017’de satışa sunulacak.

Prof. Dr. Levent Sevgi’s another book will be published in USA

A new book entitled “GUIDED WAVE PROPAGATION AND PARABOLIC EQUATION MODELING” by Prof. Dr. Levent Sevgi from Electrical – Electronics Engineering Department of the Engineering Faculty (and by Prof. Dr. Gökhan Apaydın) will be published by internationally well-known publisher IEEE PRESS – JOHN WILEY.

After the two books, “COMPLEX ELECTROMAGNETIC PROBLEMS AND NUMERICAL SIMULATION APPROACHES” (2003) and “ELECTROMAGNETIC MODELING AND SIMULATION” (2014) published by IEEE PRESS – JOHN WILEY, this will be the third IEEE book of Prof. Sevgi.

The other book, “A PRACTICAL GUIDE TO EMC ENGINEERING”, of Prof. Sevgi, which was accepted by ARTECH House (Norwood/MA, USA and London, UK) 6 months ago, will be on the Market at the end of March 2017.