Gastronomi Fuarı’ndan 5 madalya ile döndük

06 Şubat 2017

Gastronomi Bölümümüzün birinci sınıf öğrencilerinden oluşan ekip ve Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programımızın 2. sınıf öğrencilerinden oluşan diğer ekip 15. Uluslararası İstanbul Gastronomi Fuarı’nda yapılan "Yılın En iyi Üniversiteli Şefi Ekip Yarışması"nda yarıştı.

26 üniversitenin katıldığı yarışmaya sadece Okan Üniversitesi iki ekiple dahil oldu. "Yılın En iyi Üniversiteli Şefi Ekip Yarışması"nda, Okan Üniversitesi’nin iki ekibi de gümüş madalya kazandı. 2 madalya ile yetinmeyen üniversitemizin Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı’ndan “Ana Yemek Yarışması”na katılan Şule Şeneloğlu altın madalya, Aslı Çan ise gümüş madalya sahibi oldu. Gastronomi Bölümü ikinci sınıf öğrencimiz Eren Derda Acar ise aynı kategoride bronz madalya, “Üniversite Tatlı” kategorisinde ise merit madalya aldı.