Etkinlikler

Fashion Design Studio

16 Ekim 2017

Okan Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri, 18-20 Ekim 2017 tarihlerinde CNR Expo Center’da gerçekleşecek tekstil ve moda sektörünün dünyadaki en büyük fuarlarından “PremiereVision İstanbul”a katılıyor.

İlk kez bir Türk üniversitesinin, Okan Üniversitesi’nin yer aldığı fuarda çanta tasarım atölyesi düzenlenecek. YKK Fermuar, PremiereVision Fuarı ve Okan Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü ile işbirliği ile yapılan Open Fashion Studio adlı etkinlikte öğrenciler sezon trendleri, kumaşları ve aksesuarlarıyla dolu fuar alanına kurulacak atölyede üç gün boyunca bu senenin trendlerini takip ederek, çanta tasarımları hazırlayacaklar.

Tasarımlar 19 Ekim 2017 Perşembe günü ünlü moda tasarımcısı Arzu Kaprol’ün ve Okan Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Demet Irklı Eryıldız’ın da aralarında bulunduğu jüri tarafından değerlendirilecek ve aralarından en başarılı çalışma ödüllendirilecek.

Sizler de gelin hem sezon trendleri, kumaşları ve aksesuarlarıyla dolu koridorlarda dolaşın hem de canlı yaratım sürecinde çalışacak öğrencilerimize fikir, öneri verin, destek olun, bu heyecana ortak olun. Tasarımlarını şekillendirirken sizin fikirleriniz de onlara yol göstersin.

Etkinlikler