2018-2019 Akademik Yılı’nda Erasmus Programı’nı kazananlar

07 Mart 2018

21 Şubat 2018 tarihli sınava katılan ve 2018-2019 Akademik Yılı’nda Erasmus Programı’ndan faydalanmaya hak kazanan öğrenciler için 12 Mart 2018 Pazartesi günü 12:00-13:00 saatleri arasında Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’ndeki Muhsin Ertuğrul Konferans Salonu’nda bir oryantasyon toplantısı düzenlenecektir. Toplantıda öğrencilere Erasmus süreçleri anlatılacak ve tüm sorular yanıtlanacaktır. Öğrencilerin toplantıya gelmeden önce Erasmus - Öğrenci Hareketliliği sayfasındaki bilgileri okumuş olmaları verimi artıracaktır. Katılım zorunludur.

Başarı puanları Dil Puanı ve Genel Not Ortalaması dikkate alınarak ve Erasmus Hareketliliği’ne önceden katılmış öğrencilerden hareketlilik başına -10 puan kesilerek belirlenmiştir.

Kazanan öğrencilerin 12 Mart 2018 Pazartesi günkü oryantasyona kadar gitmek istedikleri üniversiteleri belirlemeleri ve en geç 16 Mart 2018 Cuma gününe kadar üniversite tercih dilekçelerini ofisimize getirmeleri gerekmektedir.

Dil puanı ve GNO ortalaması dikkate alınarak hazırlanan Erasmus Programı’nı kazananlar listesi için tıklayınız.