Erasmus Plus Başvuruları Hakkında

10 Ekim 2022

Değerli İstanbul Okan Üniversitesi Öğrenci ve Mensupları,

YÖK Başkanlığı’nın 22.02.2022 tarih ve 12994 Sayılı yazısı ile de talimatlandırıldığı üzere, 1 Mart 2022 tarihinden itibaren Erasmus+ kapsamında çıkılacak öğrenci ve personel ilanlarının Kariyer Kapısı portalı üzerinden yayınlanması zaruri hale gelmiştir. Ancak, Kariyer Kapısı portalının Türksat sunucularından Başkanlık sunucularına taşınması işlemlerinden dolayı halen erişime kapalıdır.

Erişimin sağlanması sonrasında gerekli kontrollerin ve bilgi güncellemelerinin Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğümüzce sağlanmasına müteakip Erasmus+ hareketlilik ve staj başvuruları açılabilecektir. Buna göre 2022-23 döneminde Erasmus+ başvurularının Ocak 2023 ayında tüm öğrenci ve personele ilan edilerek bildirilmesi planlanmaktadır.

Bilgilerinize sunulur

İstanbul Okan Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü