İkili Değişim ve 2018 Sözleşme Dönemi Erasmus+ Ortak Ülkeler Hareketliliği için Rusça Dil sınavı

03 Aralık 2018

2018 Erasmus+ ve ikili değişim programı kapsamında(2018 - 2019 bahar ve 2019 - 2020 güz dönemi) öğrenim ya da staj hareketliliğinden faydalanmak isteyen Rusça Mütercim Tercümanlık bölümü öğrencilerimiz için 5 Aralık 2018 tarihinde Rusça Yazılı Dil Sınavı yapılacaktır. Sınava katılmak isteyen tüm öğrencilerin, 5 Aralık Çarşamba gününe kadar kimoerasmus üzerinden online başvurularını tamamlamaları ve çıktısını Erasmus ofisine teslim etmeleri gerekmektedir. Başvurularda fotoğraf zorunludur.

İlk defa başvuruyorsanız “Erasmus değişim programına ön başvuru yapmak için tıklayınız” bağlantısı üzerinden hesabınızı oluşturmanız ve ardından “Kullanıcı Adı” kısmına TC kimlik numarası, “şifre” için OIS sistemine giriş için kullandığınız şifreyi girerek başvurunuzda ilerlemeniz gerekmektedir.

Sınav tarihi ve yeri: 5 Aralık 2018 Çarşamba saat 14:00, Rus Kültür Merkezi, A328

Sınava Katılım Koşulları:

• İstanbul Okan Üniversitesi’nde tam zamanlı öğrenci olmak (bu sebeple yandaldan başvuru yapılamaz) ve en az ikinci sınıf öğrencisi olmak
  • Rusça Mütercim-Tercümanlık Bölümü öğrencisi olmak
Genel not ortalamalarının lisans için en az 2.20, yüksek lisans ve doktora için 2.50 olması gerekmektedir.