Doktora Yeterlik Sınav Başvuruları PhD Proficiency Exam Application

18 Ekim 2022

Değerli Öğrencilerimiz,

Kasım, 2022 dönemi Doktora Yazılı -Sözlü Yeterlik Sınavı için başvurularımız başlamıştır. Sınavlar yüz yüze yapılacaktır. Yeterlik Sınavına girmek isteyen öğrencilerimizin, tüm belgelerini teslim etmiş ve tüm derslerini başarıyla tamamlamış olması gerekmektedir. Öğrenci İşlerinden dosyanızı kontrol ettirdikten sonra, 26 Ekim 2022 tarihine kadar Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü’ne dilekçe ile başvuru yapmanız gerekmektedir.

Dilekçenizi aşağıda iletişim bilgileri verilen Ebru Karageyik'e iletmenizi rica ederiz.

İrtibat: Ebru Karageyik
ebru.karageyik@okan.edu.tr
Tlf: 0 212 212 65 26 (1318)
Avni Dilligil Sok. No: 18 34394 Mecidiyeköy / İSTANBUL

Dear Students,

Our applications for the PhD Written and Oral Exam for November, 2022 have started. Exams will be conducted face to face. Students who want to take the Proficiency Exam must submit all their documents and successfully complete all their courses. After you have your file checked by the Registrar's Office, you must apply with a petition to the Graduate Education Institute Directorate until October 26, 2022.

Please forward your petition to Ebru Karageyik, whose contact information is given below.

Contact: Ebru Karageyik

ebru.karageyik@okan.edu.tr

Telephone: 0 212 212 65 26 (1318)