Tezsiz YL Öğrencilerimizin Mezuniyeti Hakkında / About Non-Thesis Master Programs Graduation

15 Haziran 2022

Bildiğiniz üzere mezuniyetiniz için 10 Ders+Proje çalışmasından başarılı olunması gerekmektedir. 2021-2022 Bahar yarıyılında 3. Dönemini tamamlayarak mezun olması gereken ve 2021-2022 Bahar yarıyılında mezun olmak isteyen öğrencilerimizin en geç Haziran 2022 sonuna kadar;

Danışman tarafından onaylı Bitirme Projesi Değerleme Formu’nun,
- 2 kopya projenin,
- 2 adet CD’nin,

Fen Bilimleri Programları öğrencilerinin Kerim Gümüş’e (Dahili: 1550)
(Bilgisayar Mühendisliği - Bilişim Sistemleri - Geomatik Mühendisliği - Geoteknik Mühendisliği - İş Sağlığı ve Güvenliği - Kentsel Dönüşüm - Mimarlık - Mühendislik Yönetimi - Patlayıcı Mühendisliği)
Adres: İstanbul Okan Üniversitesi Kadıköy Kampüsü-Uzunçayır Cad.
No: 4/A 34722 Hasanpaşa - Kadıköy / İstanbul

Diğer Tezsiz YL Program Öğrencilerimizin ise Ebru Karageyik'e (Dahili: 1318) teslim etmeleri gerekmektedir.
Adres: İstanbul Okan Üniversitesi Mecidiyeköy Kampüsü
Avni Dilligil Sok. No: 18 34394 Mecidiyeköy / İstanbul

The Non-thesis Master programs are comprised of at least ten courses with a term project course. The students have to submit 2 copies of their project and 2 CDs with assessment form approved by their supervisor to the Institute until 06.2022, for Social Sciences to Ebru Karageyik'e (Extension number: 1318); for Medical and Applied Sciences to Kerim Gümüş’e (Extension number: 1550)