2019-2020 Bahar Dönemi Doktora Yeterlik Yazılı Sınavı / 2019-2020 Spring PhD. Qualification Written Exam

13 Ağustos 2020

Değerli Öğrencilerimiz,
    2019-2020 Bahar Dönemi Doktora Yeterlik Yazılı Sınavı 15 Eylül 2020 tarihinde Mecidiyeköy Kampümüzde gerçekleştirilecektir.

Başvuru yapan adayların listeden isimlerini kontrol etmeleri ve eksiklik halinde aşağıdaki mail adreslerinden ilgililere ulaşmaları gerekmektedir.
    Sınava başvurmuş ancak başvurusunu iptal etmek isteyen adaylar yine aynı mail adreslerinden ilgililere ulaşabilir.

Sınava başvuru yapanların listesi için tıklayınız.

Not: Bu liste başvuru listesi olup, listede bulunan adayların sınava giriş hakkı olup olmadığı ek kontrollerden sonra açıklanacaktır.

sbe@okan.edu.tr
    gokce.cinar@okan.edu.tr
    ebru.karageyik@okan.edu.tr

Dear Graduate Students,
    2019-2020 Spring PhD. Qualification Written Exam will be conducted in Mecidiyeköy Campus at 15th of September.

All the applicants shall control their names and reach to us from the e-mails given below if there is anything to be corrected.

Please click link to see applicants list

In the same way, applicants who wish to withdraw shall contact us using e-mails given below.

Please note that below list shows the applications only, eligibility of the students will be subjected to further inquiries and final list will be announced later.

sbe@okan.edu.tr
    gokce.cinar@okan.edu.tr