Araştırma Görevlisi Alımı - Hukuk Fakültesi

26 Mart 2018

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi (Anayasa Hukuku) için 01.03.2018 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sayfasında ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan Giriş Sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan adaylar aşağıda belirtilmiştir.

Hukuk Fakültesi (Anayasa Hukuku) Bölümü
1 KÜBRA KAZAN ASİL
2 SEDEF YİĞİT YEDEK

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi (İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku) için 01.03.2018 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sayfasında ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan Giriş Sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan adaylar aşağıda belirtilmiştir.

Hukuk Fakültesi (İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku) Bölümü
1 BERİL İREM USTA ASİL

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi (Genel Kamu Hukuku) için 01.03.2018 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sayfasında ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan Giriş Sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan adaylar aşağıda belirtilmiştir.

Hukuk Fakültesi (Genel Kamu Hukuku) Bölümü
1 EŞE NUR ÖZDEMİR ASİL
2 MERVE ÇIĞCI YEDEK

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi (Medeni Hukuk) için 01.03.2018 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sayfasında ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan Giriş Sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan adaylar aşağıda belirtilmiştir.

Hukuk Fakültesi (Medeni Hukuk) Bölümü
1 GÜLNUR KAVLAK ASİL