Öğretim Görevlisi Alımı - Meslek Yüksekokulu

12 Mart 2018

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu – Dış Ticaret Programı için 14.02.2018 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sayfasında ilan edilen Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan giriş sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan adaylar aşağıda belirtilmiştir.

Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programı
1 Ahmet Tuğrul Tuğer ASİL
2 Sebile Ayar Öztürk YEDEK

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu – Fotoğrafcılık ve Kameramanlık Programı için 14.02.2018 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sayfasında ilan edilen Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan giriş sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan adaylar aşağıda belirtilmiştir.

Meslek Yüksekokulu Fotoğrafcılık ve Kameramanlık Programı
1 Gülbahar DAĞ ASİL
2 Burcu KAHRAMAN YEDEK

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu – İş Sağlığı ve Güvenliği Programı için 14.02.2018 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sayfasında ilan edilen Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan giriş sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan adaylar aşağıda belirtilmiştir.

Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı
1 Selin ASLANTAŞ ASİL
2 Elif Büşra GÜRAKSIN YEDEK

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu – Mimari Restorasyon Programı için 14.02.2018 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sayfasında ilan edilen Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan giriş sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan adaylar aşağıda belirtilmiştir.

Meslek Yüksekokulu Mimari Restorasyon Programı
1 Kiraz ÇİFÇİBAŞI DURNA ASİL