Hazırlık Sınıfları (İngilizce-Rusça-Çince-Arapça) Yeterlilik ve Muafiyet Sınavı

22 Aralık 2017

2017-2018 Güz Dönemi'nde kendi bölüm derslerine devam etmekte olan veya kendi yabancı dilinin Hazırlık Sınıfı'ndan borçlu/şartlı/devamsız kalmış öğrencilerimiz için İngilizce – Rusça – Çince – Arapça Hazırlık Sınıfı Yeterlilik ve Muafiyet Sınavı 12 Ocak 2018 Cuma günü saat 14:00 – 16:30 arasında Yabancı Diller Koordinatörlüğü dersliklerinde yapılacaktır.

Hazırlık Sınıfı Yeterlilik ve Muafiyet Sınavı'na girmek isteyen öğrencilerimizin başvurularını kendi dillerinin ilgili birimlerine:

• Arapça Hazırlık için A-Blok, 2. kat, ofis no. 205;
  • İngilizce Hazırlık için A-Blok, 3. kat, orta koridor, ofis no. 311;
  • Çince Hazırlık için A-Blok, 3. kat, orta koridor, ofis no. 313;
  • Rusça Hazırlık için A-Blok, 4. kat, orta koridor, ofis no. 42
yapmalarını rica ederiz.

Başvurular en son 10 Ocak 2017 Çarşamba günü, mesai saati bitimine kadar kabul edilecektir.
Hangi derslikte sınava gireceğinizi sınavdan yarım saat önce ilgili birimlerin kapılarına asılacak olan listelerden öğrenebilirsiniz.