2017-2018 Güz Dönemi Eng vize sınav yerleri

07 Kasım 2017
  • ENG113 Genel, Eng113 Tıp, MIDTERM sınavları 8 KASIM 2017 ÇARŞAMBA günü saat 14:45te belirtilen salonlarda yapılacaktır. Öğrencilerimiz yalnızca isimleri bulunan sınıflarda sınava girebileceklerdir.
  • ENG113Dişçilik (Q-Skills2) ve ENG113Tıp (Q-Skills2) sınavları 8 KASIM 2017 ÇARŞAMBA günü saat 15:30da belirtilen salonlarda yapılacaktır. Öğrencilerimiz yalnızca isimleri bulunan sınıflarda sınava girebileceklerdir.
  • ENG113 Genel, Eng113 Tıp, MIDTERM sınavları 8 KASIM 2017 ÇARŞAMBA günü saat 14:45’te ve Eng 111 sınavları 10 Kasım Cuma günü saat 15:00'te ekli tabloda belirtilen salonlarda yapılacaktır. Öğrencilerimiz yalnızca isimleri bulunan sınıflarda sınava girebileceklerdir.
  • ENG 113 GENEL, SINAVI İÇİN LİSTELERDE İSİMLERİ OLMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ HUKUK/İŞLETME VE YÖN. BİL. FAK. ÖZER ERTUNA KONF. SALONUNDA (B107) BELİRTİLEN SAATTE SINAVA GİRECEKLERDİR.
  • ENG111 GENEL, SINAVI İÇİN LİSTELERDE İSİMLERİ OLMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ HUKUK/İŞLETME VE YÖN. BİL. FAK. ÖZER ERTUNA KONF. SALONUNDA (B107) BELİRTİLEN SAATTE SINAVA GİRECEKLERDİR.
  • Öğrencilerimiz hangi derslikte sınava gireceklerini İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ A103 nolu odanın duvarına asılan listelerden veya web sayfasındaki duyurular bölümünden de kontrol edebilirler.
  • Kimliksiz yada kimliğindeki resim belirgin olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Öğrenciler resimli bir kimlik bulundurmak ZORUNDADIRLAR.

SINAVDA;

• Optik Formları KURŞUN KALEM ile işaretleyiniz.
  • Optik Formun SAĞ ÜST köşesine sınava girdiğiniz SALON NUMARASINI yazınız.
  • KİTAPÇIK TÜRÜ'nü doğru kodladığınızdan emin olunuz.
  • İSİM; SOYAD ve ÖĞRENCİ NUMARANIZI doğru kodladığınızdan emin olunuz.
  • Cevaplarınızı OPTİK FORMA kodlamayı UNUTMAYINIZ.

Sınav yerleri için tıklayınız.