Plastik Kapak Kampanyası'na destek olun

22 Eylül 2017

Ortopedik engelli bireyin tek başına hareket etmesini, özgürce gezmesini, alışveriş yapabilmesini ve yaşadığı dünyayı keşfetmesini sağlayabilmek adına kapakları toplama kampanyasına uzun bir süredir Okan Üniversitesi olarak biz de katılıyoruz.

2011 yılında başlayan ve ülke çapında geniş bir sosyal sorumluluk hareketine dönüşen Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin yürüttüğü Plastik Kapak Kampanyası’nda şimdiye kadar 400 tona yakın kapak toplandı. 500’e yakın engelli, tekerlekli sandalye sahibi oldu. Ayrıca kampanya kapsamında çok sayıda tıbbi malzeme ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Başarıyla yürütülen Plastik Kapak Kampanyası devam ediyor. Okan Üniversitesi olarak, üniversite öğrencilerinde farkındalık ve bilinç yaratmak, sosyal sorumluluk ve gönüllülük kavramlarının da yerleşmesi için kampanyaya gönülden destek veriyoruz.

Üniversitenin tüm binalarında var olan kapak kutularına topladığınız kapakları atarak, sandalye bekleyen bireylere siz de destek olabilirsiniz.

Kampanyanın kamu spotunu izlemek için tıklayınız.