İngilizce Vize Sınavları yerleri açıklandı

17 Mart 2017
  • Eng114 Genel, Eng114 Tıp, ve ENG114 Dişçilik İngilizce Sınavları20 MART 2017 Pazartesi günü saat 11:00’de belirtilen salonlarda yapılacaktır. Öğrencilerimiz sadece isimleri bulunan sınıflarda sınava girebileceklerdir.
  • Listelerde ismi olmayan öğrencilerimiz Eng 114 sınavı için Hukuk / İşletme ve Yön.Bil. Fakültesi B109 numaralı sınıfta sınava gireceklerdir. Bu sınıfta sadece listelerde ismi olmayan öğrenciler sınava girebilecektir.
  • Eng112 genel, Eng112 Tıp, ve Eng 112 Dişçilik sınavları 20 Mart 2017 Pazartesi günü 1’nci grup saat 15:00'de, 2’nci grup saat 16:15'te belirtilen salonlarda yapılacaktır. Öğrencilerimiz sadece isimleri bulunan sınıflarda sınava girebileceklerdir.
  • Listelerde ismi olmayan öğrencilerimiz Eng 112 sınavı için saat 16:15'te (2’nci oturum) Hukuk / İşletme ve Yön. Bil. Fakültesi Özer Ertuna Konferans Salonu B107 numaralı sınıfta sınava gireceklerdir. Bu sınıfta sadece listelerde ismi olmayan öğrencilerimiz sınava girebilecektir.
  • Öğrencilerimiz hangi derslikte sınava gireceklerini web sayfasından veya İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi A 103 numaralı ofisin duvarına asılan listelerden kontrol edebilirler. Kimliksiz ya da kimliğindeki fotoğraf belirgin olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Öğrencilerimiz sınava gelirken yanlarında mutlaka resimli bir kimlik bulundurmalıdırlar. (Ehliyet, nüfus cüzdanı, okul kimliği)

Sınavda dikkat edilmesi gereken noktalar;

• Optik formları kurşun kalem ile işaretleyiniz.
  • Optik formun sağ üst köşesine, boş bir yere sınava girdiğiniz salonun numarasını ve sınava girdiğiniz saati yazınız.
  • Kitapçık türünü doğru kodladığınızdan emin olunuz.
  • İsim; soyad ve öğrenci numaranızı doğru kodladığınızdan emin olunuz.
  • Cevaplarınızı optik forma kodlamayı unutmayınız.
  • Optik formları kıvırmayınız.
  • Lisans İngilizceleri Bölümü

Başarı ve kolaylık dileklerimizle!

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Before the exam:
First find your name on the list.
Then go to the assigned classroom.
You will be asked to show a valid id upon entering.

During the Exam;

• Use only pencil to fill in the optical form.
  • Write the venue and the time of the exam in the upper right corner of the optical form.
  • Do not forget to mark the booklet (kitapçık türü) correctly.
  • Do not forget to mark your name, surname and student number.
  • Answers must be marked on the optical form.

Have Good Luck!

Click for detailed info.