Kapatılan üniversitelerden üniversitemize kayıt yaptırmış Erasmus öğrencilerine duyuru

24 Ekim 2016

667 sayılı KHK ile kapatılan Vakıf Üniversiteleri’nde, üniversitenin kapatılma tarihi itibariyle Erasmus Hareketliliği’ne başlamış ya da Hareketliliği’ni tamamlamış olan öğrencilerin Erasmus Hareketlilik işlemlerinin tümü (intibakları, hibe ödemeleri) kapatılan üniversitenin koordinatör üniversitesi tarafından yapılacaktır.

Bu durumdaki öğrencilerin tüm belgelerini hazırlayarak (öğrenim anlaşması, yurtdışı üniversiteden alınan transkript, katılım sertifikası ve hibe sözleşmesi) 1 Aralık 2016 tarihine kadar koordinatör üniversitenin Erasmus Ofisine başvurması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecek ve öğrenciler herhangi bir hak talep edemeyeceklerdir.

Kapatılan üniversitelerin koordinatör üniversitelerini görmek için tıklayınız.