2019 DGS Ek Yerleştirme Kayıt Evrakları

14 Ekim 2019

Kayıt Tarihi: 15-21 Ekim 2019

DGS Ek Yerleştirme Kayıt İçin Gerekli Evraklar

• Online ilk kayıt ekranından doldurulacak ön kayıt formunuzun bir adet çıktısı.
  • 2019 Dikey Geçiş Ek Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı)
  • İkametgâh ile ilgili beyan (Bu form ön kayıt ekranlarında olup, öğrenci tarafından doldurulup imzalanarak kayıt esnasında Öğrenci İşlerine teslim edilecektir),
  • Sabıka Kayıt durumu ile ilgili beyan (Bu form ön kayıt ekranlarında olup, öğrenci tarafından doldurulup imzalanarak kayıt esnasında Öğrenci İşlerine teslim edilecektir),
  • 1999 ve daha önceki yıllarda doğan erkek öğrenciler için askerlik şubesinden alınan yeni tarihli Askerlik Durum Belgesi (2000 ve sonrası doğumlu erkek öğrenciler tarafından ön kayıt ekranlarında bulunan Askerlik Durum raporunu doldurup imzalanarak kayıt esnasında Öğrenci İşlerine teslim edilecektir),
  • Son altı ay içinde çekilmiş 3 adet 4,5cm x 6 boyutunda fotoğraf

EKSİK BELGE İLE KAYIT YAPILAMAZ.

UYARILAR :
Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılamaz.

Kayıt için hazırladığınız Ön Lisans Diplomanızdan en az iki adet fotokopisini önceden kendinize alınız. Böylece Öğrenci Yurduna ya da başka kurumlara yapacağınız olası başvurularınızda zor durumda kalmayacaksınız. Zira kayıtta belgelerinizi teslim ettikten sonra geri istemeniz hem sizin, hem de Üniversitemiz Öğrenci İşleri Müdürlüğü açısından zaman kaybına neden olacaktır.

Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez. Üniversiteler, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidirler.

Fotoğraflarınızın arkasına adınızı ve soyadınızı yazınız.

Ön kayıt için tıklayınız.