Yüksek Lisans 2017 - 2018 Yaz Dönemi Final Yeri ve Sınav Esasları

01 Ağustos 2018

11 Ağustos Cumartesi günü 10:00 - 12:30 arasında Uzem Yüksek Lisans programları Yaz dönemi finalleri İstanbul Tuzla kampüsünde gerçekleştirilecektir.

Sınava girecek olan Öğrencilerimiz için Kadıköy Rıhtım Simit Sarayı (Deniz Hotel yanı) önünden 7:30-9:00 saatleri arasında doldukça ücretsiz servis kaldırılacaktır. Servislerin son hareket saati 9:00'dur. Sınava kendi aracı ile gelen Öğrencilerimiz, Üniversite kimliğine sahipse aracı ile kampüs içerisine alınacaktır. Üniversite kimliği olmayanlar aracını kampüs çevresine park ederek Nizamiye'den güvenlik ve kimlik kontrolleri yapılarak içeri alınacaktır. Sınav öncesi ilgili güvenlik ve kimlik kontrollerinin aksamaması için gerekli özenin gösterilmesi gerekmektedir. Servisler 10:30'dan sonra doldukça geri dönüş yapacaktır. Dönüşte en son kalkacak servis saati 13:00'dır.

İsteyen Öğrencilerimiz kampüs girişinde turnike geçişlerinde Üniversitemizin mobil uygulaması içinden QR kod temin ederek direkt geçiş yapabilirler.

Mobil uygulamamızı IOS ve Android tabanlı cep telefonlarınıza Google Play ve App Store ‘lardan indirebilirsiniz.

IOS için tıklayınız.Android için tıklayınız.

Uygulamamıza App Store ve Play Store üzerinden ”Okan Üniversitesi“ yazarak da erişebilirsiniz.
Mobil uygulamamızı telefonlarınıza indirdikten sonra “Kayıt Ol“ butonu ile kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

İstanbul sınıf listelerine erişmek için tıklayınız.

Bölge temsilcilikleri sınıf listesine erişmek için tıklayınız.

İstanbul sınıf bina/kat planına erişmek için tıklayınız.

SINAV ESASLARI
Sınav kitapçık kapağına T.C. Kimlik numarası ve imza alanı doldurulması zorunludur.
Optik formlar her öğrenci ve her ders için ayrı ayrı kodlanmış bulunmaktadır. Öğrencilerin optik formlara sadece yanıtları işaretlemeleri gerekmektedir. T.C. Kimlik numarası doldurulması zorunlu değildir.
Sınav soru kâğıtlarının üzerine ilgili alanlara öğrenci numarası, ad, soyad yazılmalıdır.
Sınav esnasında cep telefonu kullanımı kesinlikle yasaktır.
Hesap makinesi kullanılabilir. (Mobil cihaz üzerinden hesap makinesi kullanımı yasaktır.)
Her sınav için soru sayıları ve optik formlar farklıdır. Öğrenciler soru kâğıtlarında gördükleri şekilde soruları o sınava ait olan optik forma yanıtlamalıdırlar.
Sınav soru ve optik yanıt anahtarlarının verilen şekilde tamamının teslim alınması gerekmektedir. Sınav sorularının dışarı çıkarılması yasaktır. Föyünü eksik teslim eden öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır.

İstanbul Sınav Merkezi
Adres: Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü 34959 Akfırat - Tuzla / İSTANBUL

Bursa Sınav Merkezi
Adres: Yeni Karaman Mah. Sanayi Cad. 4. Kantar Sok. Asya İş Merkezi No: 2/301 Osmangazi / BURSA