Lisans İngilizceleri ENG112, ENG114 , ENG214, ENG216 final sınav yerleri

08 Mayıs 2018

Not: Cuma günü yapılacak olan Eng 112 sınavı saat 14:30 - 15:45 ve 16:00 - 17:15 olmak üzere, farklı gruplarla, iki oturumda yapılacaktır. Öğrencilerimiz hangi oturumda sınava gireceklerini sınav listelerinde görebileceklerdir.

Çarşama günü saat 15:00'de yapılacak olan Eng 114 sınavı için listelerde ismi olmayan öğrencilerimiz B308 (IYBF)'de sınava girebileceklerdir.
Eng 112 sınavı için listelerde ismi olmayan öğrencilerimiz saat 16:00-17:15' oturumunda işletme ve Yön. Bil. Fakültesi B107 numaralı konferans salonunda sınava girebileceklerdir.

Bu sınıfta sadece listelerde ismi olmayan öğrenciler sınava girebilecektir.

Sınavda;

• Optik formları kurşun kalemle işaretleyiniz.
  • Optik formun sağ üst köşesine sınava girdiğiniz salon numarasını yazınız.
  • Kitapçık türünü doğru kodladığınızdan emin olunuz.
  • İsim; soyad ve öğrenci numaranızı doğru kodladığınızdan emin olunuz.
  • Cevaplarınızı optik forma kodlamayı unutmayınız.

First find your name on the list. Then go to the assigned classroom.You will be asked to show a valid id upon entering.

During the exam;

• Please use only pencil to fill in the optical form.
  • Write the venue of the exam in the upper right corner of the optical form.
  • Don't forget to mark the booklet (kitapçık türü) correctly.
  • Don't forget to mark your name, surname and student number.
  • Answers must be marked on the optical form
  • Kimliksiz ya da kimliğindeki resmi belirgin olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Öğrencilerimizin resimli bir kimlik belgesi bulundurmaları gerekir.

Lisans İngilizceleri Eng 112, Eng 114 ,Eng 214, Eng 216 final sınav yerleri listesi için tıklayınız.