Okan Üniversitesi

Okan International University Kuruldu!

ABD'nin Florida Eyaleti'nde Amerikan yasalarına göre kurulan Okan International University, Amerika’nın en gözde şehirlerinden Miami’deki kampüsünde eğitim-öğretime başlıyor.

Hem Okan Üniversitesi öğrencileri hem de ABD'de yükseköğrenim görmek isteyen tüm dünyadan gençler için artık yeni bir sayfa açılıyor. Okan International University, ileri düzeyde İngilizce öğrenmek isteyen Türk öğrencilere, üniversite eğitiminin bir bölümünü veya tamamını ABD'de gerçekleştirme fırsatı sunacak.

2015-2016 Akademik Yılından itibaren Okan Üniversitesi’nin ücretli bölümlerine yerleşen öğrenciler, İngilizce Dil Hazırlık sınıfını isterlerse Okan International University'de ek bir eğitim ücreti ödemeden okuyabilecekler. Ayrıca her sınıftan dileyen öğrencilerimiz, Miami Kampüsü’nde Haziran 2015'te açılacak İngilizce Yaz Programı ile ESL Sertifikası alabilecekler.

Önümüzdeki akademik yılda İşletme, Turizm Yönetimi ve Sağlık Yönetimi alanlarında lisans ve yüksek lisans programlarıyla eğitime başlayacak olan Okan International University örgün eğitimin yanı sıra uzaktan eğitim programları da yürütecek.

Bu gurur bizim, bu gurur hepimizin!