Raoul Wallenberg Varsayımsal Bireysel Başvuru Yarışması'nda finaldeyiz!

14 Mart 2016

Üniversitelerin hukuk fakültelerinde okuyan öğrencileri, insan hakları hukuku alanındaki bilgilerini artırmaları için teşvik etmek ve Anayasa Mahkemesi’ne bireysel başvuru yapmak konusunda bilgilendirmek amacıyla düzenlenen Üniversiteler Arası Raoul Wallenberg Varsayımsal Bireysel Başvuru Yarışması’nda Hukuk Fakültesi öğrencilerimiz finale kaldı. Raoul Wallenberg Vakfı tarafından Bahçeşehir Üniversitesi ortaklığıyla gerçekleştirilen ve bu yıl ikincisi yapılan yarışmada Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni temsil eden takımımız, 17 üniversitenin hukuk fakültesi takımları arasından ikinci sırayı alarak, 18 Mart 2016 Cuma günü Kadir Has Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacak finale katılmaya hak kazandı.