Okan Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin geliştirdiği materyaller, 2 ilköğretim okuluna bağışlandı

Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimizin 2012-2013 Akademik Yılı Güz Dönemi’nin “Okul Öncesi Eğitimde Araç Geliştirme ve Öğretim Teknikleri, Öğretim İlke ve Yöntemleri, Yaratıcılık ve Geliştirilmesi, Eğitimde Drama ve Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Uygulama-I” dersleri kapsamında geliştirdikleri okul öncesi eğitim materyalleri, 26 Şubat 2013 Salı günü düzenlenen törenle Kadıköy Münevver Şefik İlköğretim Okulu ve Semiha Şakir İlköğretim Okullarının Anasınıflarına bağışlandı. Törene, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Demir ve Okan Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Kahriman’ın yanısıra, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Seray Toksöz, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Lütfi Saka, Çocuk Gelişimi İkinci Öğretim Program Başkanı Öğr. Gör. İrem Öztürk ile Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Fulden Tunç da katıldı. Okullarla paylaşılan eğitici materyaller, çocuklar ve okul öncesi öğretmenleri tarafından ilgiyle karşılandı. Öğretmenler ve öğrenciler, bağışlanan materyaller için teşekkür etti.

Yayınlanma Tarihi : 01 Mart 2013
Uyarı : 3 aydan eski bir haberdir. Geçerliliğini yitirmiş olabilir.