Bahçelievler Kampüsümüz açıldı

20 Temmuz 2016

İstanbul’daki Tuzla, Mecidiyeköy, Kadıköy ve Beyoğlu Kampüslerinde 21 bini aşkın öğrencimizi kaliteli eğitimle buluşturan üniversitemiz beşinci kampüsünü Bahçelievler’de açmanın gururunu yaşadı. Açılış Töreni 19 Temmuz 2016 Salı günü gerçekleştirilen Bahçelievler Kampüsümüzde Yüksek Lisans, Doktora programları ve Meslek Yüksekokulu programları yer alacak.

20 derslik ile hizmet verecek Bahçelievler Kampüsü’nün açılış töreninde konuşan Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan “Avrupa Yakası’ndaki 3’üncü kampüsümüzü açtık. Bu bölge öğrencilerin yoğun olduğu bir bölge. Biz de bölgeye eğitimimizle katkı sağlayacağız” diye konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Şule Kut ise “Bahçelievler Kampüsümüz, Avrupa Yakası’ndaki büyümemizin önemli bir parçası” dedi.