Haberler

Okan Üniversitesi Kariyer Fest’e rekor katılım!

13 Mayıs 2016

Üniversitemiz tarafından ikincisi düzenlenen Kariyer Fest’te bir araya gelen 6500 lise öğrencisi, hayallerindeki meslekleri üniversitenin Tuzla Kampüsü’ndeki fakültelerde tanıyıp Gökhan Tepe konseriyle unutamayacakları bir gün geçirdi.

“Geleceğin Seni Bekliyor” sloganıyla hayata geçirilen ve 12 Mayıs 2016 Perşembe günü gerçekleştirilen Okan Üniversitesi Kariyer Fest 2016’ya, 6500 lise öğrencisi katıldı. Etkinlikte konuşma yapan Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan 1999’da kurulan üniversitenin 85 öğrenciyle başladığı eğitim yolculuğunda bugün 21 bin öğrencinin kaliteli eğitimle buluştuğu bir bilim yuvası haline geldiğini söyledi.

Hayallerindeki bölümü Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde tanımak ve üniversite hayatındaki eğlenceyi yaşamak için bir araya gelen öğrenciler fakültelerde üniversitenin farklı bölümlerinin dekanları tarafından karşılandı. Dekanlar öğrencilerin sorularına yanıt verdi ve bölümlerini tanıttı.

Festivalde, üniversitemizin düzenlediği Liselerarası Müzik Yarışması, Liselerarası Bilgi Yarışması ve Liseli Gençler Sosyal Girişimcilik Proje Yarışması’nda derece alan öğrencilere Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan ve Rektörümüz Prof. Dr. Şule Kut tarafından ödülleri verildi.

Gökhan Tepe konseri ile devam eden festival, Okan Üniversitesi Güzel Sanatları Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı bölüm öğrencilerinin çalışmalarından oluşan yıl sonu defilesi ile sona erdi. Defilede genç oyuncu Özgün Karaman da öğrencilere başarı belgelerini takdim eden isimler arasındaydı.

Galeri