Liselerarası Müzik Yarışmamız sonuçlandı

28 Nisan 2016

Liselerarası Müzik Yarışmamızda final heyecanı yaşandı. Finalist 15 grup sahnede en iyi performansı sergileyerek dereceye girmek için uğraştı. Birinciliği Cemal Reşit Rey Güzel Sanatlar Lisesi aldı.

Bu yıl ilkini düzenlediğimiz Liselerarası Müzik Yarışması’nda 84 okul arasından seçilen 15 grup Müzik Yarışması finalinde finalist olarak yarıştı. 15 finalist 27 Nisan 2016 Çarşamba günü Konservatuvar Müdürümüz Çetin Körükçüoğlu‘nun başkanlığını yaptığı jüri karşısında performanslarını sergiledi. Müzik yarışmasının jürisinde sanatçı Gökhan Tepe de vardı.

Gün boyu süren finalist performanslarının ardından yarışmanın birincisi jüri değerlendirmesi sonucunda oy birliğiyle Cemal Reşit Rey Güzel Sanatlar Lisesi oldu.

Dereceye giren diğer okullar ise şöyleydi;
  • İzmir Karabağlar Şehit Erkan Özcan Anadolu Lisesi
  • Özel Saint Benoit Fransız Lisesi,
  • Özel Utku Anadolu Lisesi,
  • Antalya Bahçeşehir Koleji

Yarışmanın kazananları, ödüllerini 12 Mayıs 2016 Perşembe günü gerçekleştirilecek Kariyer Fest’imizde alacak. İlk üçe giren grup Gökhan Tepe konseri öncesi ön grup olarak sahneye çıkacak.