Duyurular

İkinci diplomada ilk aşama online İngilizce sınavı

16 Mayıs 2016

Okan Üniversitesi yüksek lisans ve doktora programlarında kayıtlı öğrencilere çok özel şartlarla ABD Miami’de kurulu Okan International University tarafından yürütülen İşletme, Sağlık Yönetimi ve Turizm İşletmeciliği uzaktan eğitim yüksek lisans programlarına da devam ederek aynı anda iki diploma sahibi olma olanağı sunuluyor. Üniversitemiz öğrencileri, burada kayıtlı oldukları programlarda aldıkları derslerden uygun olanları oradaki yüksek lisans programında, Okan International bünyesinde aldıkları derslerden uygun olanları ise buradaki programda saydırarak, kredi transferi sayesinde daha kısa sürede iki diploma alma olanağına sahip olacaklar.

Dil seviyesine ölçmek için yapılacak online İngilizce sınavının tarihi 17 Haziran 2016 Cuma günü olarak belirlendi. Detaylar ilerleyen günlerde paylaşılacak.

Dil seviyesi yeterli olmayan öğrencilerimiz için yaz döneminde yoğunlaştırılmış İngilizce dil kursları düzenlenecek. Okan International bünyesindeki programlar ve kabul şartları konusunda OKAN INTERNATIONAL adresinden bilgi alabilirsiniz.